All Day Long


Deze morgen op de radio hoorde ik een interessante reclameboodschap waarvan ik spijtig genoeg enkel de link onthouden heb: http://www.alldaylong.be

De website probeert mensen aan te zetten om meer groenten en fruit te eten. Daar ben ik helemaal voor ! Spijtig genoeg is de site volledig in het hatelijke Flash gemaakt. Na een korte analyse van het gebruikte protocol naar de backend ben ik bij AMFPHP aangekomen. Dat is een RPC library voor Flash remoting.

Ik wou een programma schrijven om al die recepten te downloaden zodat ik er makkelijk in kan greppen en zo, maar blijkbaar wordt Flash remoting door geen enkele Ubuntu library geimplementeerd. Het nieuwe idee is nu om de AMFPHP library nader te bekijken en te zien of ik
daarlangs geen functies kan rippen.

In de gedownloade zipfile met de code voor AMFPHP zit een phpinfo.php die blijkbaar ook op de alldaylong.be site staat. Dat wil zeggen dat ze gewoon de AMFPHP zipfile uitgepakt hebben.