Open Bedrijvendag 2008


Vandaag is het Open Bedrijvendag. Voor een keertje ben ik ervan op de hoogte voordat de dag voorbij is, dus ik dacht eens een interessant lokaal bedrijf te bezoeken.

De officiele website is te vinden op http://www.openbedrijvendag.be. Spijtig genoeg blijkt die site hondstraag te zijn en op het eerste gezicht geen lijst te bevatten van alle 437 deelnemende bedrijven. Er zou wel een insert zitten in een paar kranten van 1 oktober, maar daar geraak ik nu waarschijnlijk niet meer aan.

Het thema van deze OBD is "Technologische Innovatie". Voor mij is het beschikbaar stellen van een insert in electronische vorm veel innovatiever dan een insert in een krant, om van het aantal gesneuvelde bomen maar te zwijgen. Nuja, via de krant bereik je uiteraard meer mensen, maar dat is geen reden om geen lijst van deelnemende bedrijven online te zetten voor de rest van de mensen.