geslaagd !!!


Eerder deze week kreeg ik mijn getuigschrift van het VTI dat ik geslaagd ben op de cursus automechanica. Ik ben nu officieel "Hulpmecanicien personen- en lichte bedrijfswagens".

Tijdens mijn heen-en-weer ritje naar Kapelle op den Bos gisteren heb ik die kennis al kunnen gebruiken. De wegen tussen Leuven en Brussel zitten potdicht waardoor ik 10km in de file zat. Mijn motor werd zodaning warm dat mijn koelwater aan het koken was. Oplossing ? Zet verwarming volledig open zodat de motor extra kan afkoelen. Doe in geen geval het reservoir voor koelwater open, want dat is aan het koken en staat dus volledig onder druk.

Volgend jaar kan ik spijtiggenoeg de rest van de cursus automechanica niet volgen omdat die samenvalt met Lassen.n Ik ga eens kijken om een cursus digitale fotografie te volgen...