www.kuloket.be


KULoket is de webtoegang tot SAP voor KULeuven personeel en studenten. Het is rechtstreeks bereikbaar via https://webwsp.aps.kuleuven.be/irj/portal voor diegenen die zich dat makkelijk kunnen herinneren (dat ben ik dus niet).

Om KULoket terug te vinden op de KULeuven website ga je naar http://www.kuleuven.be. Vandaar heb je 2 keuzes: ofwel klik je op "Intranet" waarvoor je moet inloggen en vervolgens op "KULoket", alwaar je weeral moet inloggen met dezelfde credentials. Of, je klikt op "Faciliteiten" en dan helemaal onderaan de pagina op "KULoket".

Allemaal veel te rommelig voor mij. Ik heb onlangs het "kuloket.be" domein geregistreerd en laten verwijzen naar KULoket. Volgende URLs werken zeker al:

http://kuloket.be

http://www.kuloket.be

Er is ook http://verlof.kuloket.be, maar dat werkt enkel als je al op KULoket bent ingelogd. Die beperking komt door KULoket zelf...

De voorbije dagen is er precies al wat heisa geweest over het feit dat ik dat domein geregistreerd heb. Ik heb echter nog aan niemand moeten beloven dat ik er geen kattekwaad mee mag uithalen :)