820 De Voorlaatste Dag Van Mijn Verlof

8:20
De voorlaatste dag van mijn verlof.

Mijn TODO-lijst is goed ingekort en daar ben ik blij om. Spijtig genoeg komen er ook telkens items bij...

TODO-lijst voor vandaag:10:05
Ik heb een gat geboord om de kabel door te trekken, zonder de connector van de kabel te moeten nemen. Als ik ooit een 2de kabel moet steken, is het waarscijnlijk verstandiger om de connector er wel af te nemen, want die is redelijk groot in vergelijking met de kabel zelf.

Ik kan nog steeds geen Vlaamse kanalen ontvangen via satelliet, dus zal ik eens bellen naar TV-Vlaanderen.

10:38
Een telefoontje naar de servicelijn van TV-Vlaanderen leert mij dat mijn smartcard nog niet geactiveerd is. Infeite is dit logisch aangezien ze mij bij Aitec niet gevraagd hebben naar een adres of telefoonnummer waar het TV-Vlaanderen contract naar gestuurd kan worden.

De registratieprocedure verloopt online en werkt niet via Opera of Firefox, twas weer te denken. Speciaal voor TV-Vlaanderen ben ik dus naar Windows moeten booten...

Ik heb gekozen voor het Basispakket + Themapakket, dat laatste speciaal om Discovery Science channel te kunnen ontvangen.

TV-Vlaanderen heeft trouwens belachelijk slechte wachtmuziek: het reclamebandje wordt gewoon constant opnieuw afgedraaid.

Binnen 2 uur zou ik beeld moeten krijgen.

12:52
Ik ben zonet op het boekenfestijn in de Brabanthal geweest. Deze keer waren er wel interessante wetenschappelijke boeken (University Hall). Ik heb er daar echter geen van gekocht ;)
Ik heb mij wel een dik kookboek voor de wok aangeschaft, een boek "Action Hero Body" waaruit ik hopelijk wat inspiratie kan putten om sneller en beter fit te worden (en te blijven) en een nederlandse vertaling van de Koran.

Terug thuisgekomen blijkt dat er nog geen beeld is via satelliet. Gebeld naar TV-Vlaanderen: blijkbaar is mijn smartcard geactiveerd op 7 februari (door Aitec) en moest heel de setup die dag installeren, want het activatiesignaal wordt maar tot middernacht uitgezonden. Nu heeft de lieve mevrouw aan de telefoon een noodprocedure gestart die mij in de loop van de namiddag beeld zou moeten geven. Ik ben benieuwd :)

Ik zal alleszins zo snel mogelijk dat contract uitprinten en opsturen (binnen de 5 werkdagen).

15:03
Ik heb zonet gemerkt dat de satelliet kanalen er nu wel doorkomen, in heel goeie kwaliteit (uiteraard, want tis allemaal digitaal).

Daarstraks heb ik ook wat bakbananen gebakken (Plantain in het engels blijkbaar) en die zijn zeker eetbaar.