630 Zoals Ik Gisteren Al Schreef Mijn

6:30

Zoals ik gisteren al schreef, mijn TODO-lijst voor vandaag is:9:39
De rekening van Dommel is betaald. In principe is alles in orde langs mijn kant, nu moeten ze gewoon de modem opsturen en de lijn activeren.

Terwijl mijn was staat te wassen en te drogen, heb ik mijn kamer wat opgeruimd.

Ik heb zojuist Autocenter Danny opgebeld voor een afspraak voor een onderhoud en keuring van mijn twingo. Ter referentie:

Mechelsesteenweg 131
3020 HERENT

Telefoon: 016/237373
GSM: 0475/469170


Dinsdagmorgen kan ik mijn auto binnendoen en dezelfde dag nog ophalen (verbazend!). Wat nog beter is, op dat moment valt mijn auto nog altijd onder 1 jaar garantie ;)

11:49
Mijn satellietschotel steekt in mekaar, evenals de beugel om die ergens aan te bevestigen.
Aangezien ik geen schotel aan de gevel van het huis mag bevestigen (huurcontract) ga ik die schotel ergens in de tuin zetten. Vlak naast ons tuinhuis lijkt de beste plaats te zijn. Ik ben van plan een paal in de grond te steken die vastgemaakt is aan het tuinhuis. Bovenop die paal zet ik dan de schotelantenne.

Daarvoor moet ik straks een langs de Brico.

20:48
Intussen ben ik naar de Brico geweest en terug. Ik heb wel geen paal gekocht, maar gewoon de voet van die schotelantenne op het tuinhuis gemonteerd. Na veel prutswerk en richten hebben we nu 4.5/5 ontvangst.

De activatie van TV-Vlaanderen laat wel nog op zich wachten. Volgens de handleiding duurt dat een uur nadat het nummer van de smartcard doorgestuurd is, maar we zijn nu al 3 uur verder en nog niks. Volgens mij hebben de mensen van Aitec ook al die smartcard geactiveerd. Zonder resultaat. Ik zal morgen eens bellen naar TV-Vlaanderen.