De Todo List Voor Vandaag Wachten Op

de TODO list voor vandaag:13:55
Ik ben juist terug van de Dijlemolens, alwaar we weeral op de poef hebben gegeten. Ik mag niet vergeten om volgende keer nog 15.70 euro te betalen... (ttz, ik mag da wel vergeten, maar ik doe het liever niet)

Alvorens ik naar de Dijlemolens ging, ben ik bij LUDIT langsgeweest om de projectors te bekijken. Het zijn NEC VT540 projectoren. Ik zal straks nakijken wat voor iets dat is.

Aitec heeft ook net gebeld om te melden dat die TV-Vlaanderen starterskit is aangekomen. Ik zal zometeen eens gaan kijken.

14:50
Ik heb mijn TV-Vlaanderen kit, met twin duo LNB. Voordat ik die nu ga installeren, wil ik eerst de rest van mijn TODO-lijst afwerken.
Eerst en vooral het afprinten van mijn Dommel contract...

18:20
Bon, de brief naar Dommel is gepost. Nu moet ik het geld nog overschrijven.
Ik heb ondertussen ook rondgekeken voor een projector die HDMI spreekt (voor de satelliet-TV en de playstation 3 die ik wil kopen)

Ik ga waarschijnlijk de Panasonic PT-AX200 kopen. Die heeft 2 HDMI ingangen en kan gestuurd worden via RS232. Tesamen met die projector wil ik ook een kit kopen om de projector aan het plafond te bevestigen. En waarschijnlijk zal ik deze dingen kopen bij Komplett. Volgens collega's is dit een goeie online winkel met lage prijzen.

22:58
Mijn 8 rondjes zitten er weer op voor vandaag. Daar voor heb ik gekeken naar de live stream van de lancering van de spaceshuttle Atlantis waarmee het Columbus lab van de ESA naar het ISS wordt vervoerd. Na een korte check bleek dat NASA TV weldegelijk uitgezonden wordt over satelliet, maar niet in Europa. Spijtig.


Mijn TODO-lijst voor morgen moet alvast volgende zaken bevatten: