916 Terug Van Aitec Mijn Bezoekje Aan

9:16 - Terug van Aitec
Mijn bezoekje aan Aitec heeft niks opgeleverd, weeral. De TV-Vlaanderen starterspacks zullen misschien in de namiddag binnenkomen...

Uit de lijst met verkooppunten van TV-Vlaanderen (opgepast, Flash-brol) blijkt dat de Fnac in Leuven een Gouden Partner is van TV-Vlaanderen. Maar Fnac blijkt dit veel minder serieus te nemen, aangezien er niks over TV-Vlaanderen te vinden is op hun website.

15:27
Daarnet langs Aitec geweest, alwaar de TV-Vlaanderen kits nog niet binnengekomen waren. Deze keer heb ik gevraagd dat ze mij opbellen wanneer die wel binnenkomen.
Aitec verkoopt blijkbaar ook telefoons, en ik heb er dan meteen eentje gekocht om aan te sluiten op de nieuwe telefoonlijn. We zijn nu bereikbaar via landlijn :)

Judith de kuisvrouw is langsgeweest om eens te komen rondkijken. Nu weet ik niet hoe zoiets normaalgezien in z'n werk gaat. Ik heb het huis laten zien en getoond wat ze allemaal zou komen kuisen. Ze heeft wat producten opgesomd die ze graag zou gebruiken en die zal ik straks halen.
Maandagnamiddag rond 13.30 of 14.00 komt ze dan kuisen.

En zonet heb ik nog eens naar Aitec gebeld ivm mijn draadloos toetsenbord. Zoals verwacht was dat nog altijd niet besteld. Deze keer gaat hij mij terugbellen (maar heeft mijn nummer niet gevraagd)