ochtendstond heeft goud in de mond

7:25
Ik ben eigenlijk al wakker van 6u...

Volgens wikipedia betekent bovenstaand spreekwoord "Door vroeg te beginnen kan men meer werk verrichten."

Nu twijfel ik er niet aan dat dat waar is, maar hoe komt men in godsnaam op zo'n spreekwoord ?
Goud in de mond ?! Gouden tanden misschien ?

Alleszins, hier heeft de ochtendstond muesli in de mond. Ik ga ontbijten.

9:57
Ondertussen is mijn ontbijt op. Ik heb wat gelezen over the borg op Memory Alpha, om te begrijpen wat de oorsprong van the borg is. Blijkbaar is er niet echt een oorsprong...

Omdat ik vandaag zo vroeg opgestaan ben, heb ik kunnen kijken naar MegaMindy, mijn nieuwe favoriete superheld ;)

En nu is de tijd aangebroken om wat nuttige dingen te gaan doen. Mijn todolijstje voor vandaag is wat korter:10:28 - Netsquare gebeld
Blijkbaar is mijn draadloos toetsenbord (QWERTY uitvoering) nog altijd niet aangekomen bij Netsquare. Sterker nog, ik vermoed dat het nog niet eens besteld geraakt is. Deze namiddag moet ik eens terugbellen, hopelijk is er dan beter nieuws.

11:54 - Terug van Belgacom
Volgens de website van Belgacom moest ik in 1 van hun winkels langsgaan om een aansluiting aan te vragen. Het aansluiten zelf zou minstens 5 dagen duren...

Maar, blijkbaar was er op ons adres al eens een telefoonaansluiting, dus moest die enkel opnieuw geactiveerd worden (hetgeen gratis is vanwege een of andere actie). Morgen is de lijn actief! En dat zonder ook maar 1 euro te moeten betalen.

14:42
In de voormiddag heb ik ook mijn sportkaart en fitnesskaart in orde gebracht.
Ondertussen zijn de mensen van het spit langsgeweest en het meeste van onze brol meegenomen.
Straks rond 15.30 kan ik bij Wim terecht om naar de Playstation 3 te kijken.

21:47
Na een bijzonder lastige speurtocht (met de onhulp van TomTom) ben ik bij Wim thuis geraakt. De Playstation 3 ziet er fantastisch uit en nik heb dan ook beslist om er een te kopen. Maar alvorens ik dat doe, wil ik eerst een projector kopen.

Nu ben ik net terug van mijn 8 rondjes lopen en ik doe vandaag niks meer.
Morgen komt onze gloednieuwe kuisvrouw "Judith" langs om eens kennis te maken. Het labellen van de zekeringenkast is weeral verzet (voor de 3de of 4de keer), deze keer naar zaterdag.