Deze Post Is Geantidateerd Eerder Deze

[Deze post is geantidateerd]

Eerder deze week kocht ik een TomTom ONE v3 om mij te helpen op verafgelegen plaatsen te geraken met mijn auto. Vandaag ben ik dann ook nanar mijn ouders gereden via een route die ik nog nooit had gebruikt. Normaalgezien rij ik via de kortste weg: de mechelsesteenweg. Maar vandaag ben ik via de autosnelweg gegaan. Ondanks wat Trinity mij ook wou laten geloven over snelwegen, lijken het mij geen oeverloos gevaarlijke schaatsbanen der dood.

De reden waarom ik naar huis ging (ik ga tegenwoordig eigenlijk elke week naar huis, om mijn familie nog eens te zien en ook om middel-lange afstanden te rijden) was om mijn kerstgeschenkjes af te geven aan mijn moeder. Het ging om 2 DVD's besteld via amazon:
Hold The Dream - Barbara Taylor Bradford [1986] en To Be The Best - Barbara Taylor Bradford [1991]

Beide DVDs worden niet meer gemaakt, dus ik moest ze via "New & Used" kopen. Ik had dit reeds vroeger gedaan, maar deze keer is de ervaring toch tegengevallen. "To Be The Best" kwam eerst toe. Tot mijn verbazing ging het enkel om een DVD-doosje met een enkele DVD erin. Maar wat mij erger leek, was het ontbreken van de plastiek verpakking rond het DVD doosje. Ik herinner mij nochtans dat ik voor een "As New" versie had gekozen. Ik ben niet zo zeker dat die DVD wel nieuw is en eigenlijk helemaal niet zeker dat het een originele DVD is.

Nu goed. De 2de DVD "Hold The Dream" kwam een paar dagen later aan, die zat wel in een plastieken verpakking. Maar de DVD zat los in het doosje, waardoor die vol krassen stond toen mijn moeder de doos opendeed.

Om de boel nog wat erger te maken, leek het even alsof beide DVD's enkel ruis op de soundtrack hadden, maar dat leek aan de DVD-speler te liggen. Gewoon effe stroom afzetten en aanzetten lost dat probleem dan op. ["Have you tried turning it off and on again?"]
Ik dacht dat DVD-spelers toch wel wat stabieler waren dan dat...

Ik rond mijn zondag af met een paar rondjes rond de piste. 8 in totaal. Iets meer dan eergisteren, maar toch ook niet echt fameus veel.
Deze week moet ik eens kijken naar een sportkaart zodat ik in de Univfit aan mijn conditie kan werken.

Gisteren was ook de film "The usual suspects" op TV, een film waarvan ik dacht dat die niet te veel voorstelde. Nu heb ik de laatste helft ongeveer gezien en ik vind hem wel goed.