Shine en Bio Cola

Deze morgen ben ik speciaal naar een krantenwinkel gereden voor de nieuwe CD van Sarah Bettens: Shine. Zoals ik had verwacht, een mooie CD...

Verder heb ik tot 4u rondgereden in Leuven, op zoek naar een brievenbus. Ter referentie: de Brico (ook de Tuin afdeling) heeft geen brievenbussen. Beide Gamma's (tiensesteenweg en aan de vaart) hebben er wel, maar niet in mijn prijsklasse.
Uiteindelijk heb ik er een gekocht bij Metaleuven, waar ik korting heb.

Tot slot ben ik met Noot voor de eerste keer in de opnieuw geopende PurPur een smoothie gaan drinken. En dan direct gevolgd door avondeten in de GreenWay daartegenover. Allebei een aanrader. Ik ga misschien zelfs vaker daar gaan eten.

GreenWay heeft zelfs take-out eten (met korting als je zelf potten meebrengt = goed voor het milieu) http://www.greenway.be/