Genegeerd door Tobback en ik ben nie eens meer student...

Na een dikke zaterdagochtend stappen in Leuven, op zoek naar een kompas (dat niet te duur is, want 15 euro voor een kompas bij AS Adventure vind ik overdreven), loop ik in de Diestestraat Louis Tobback tegen het lijf. Ik knik eens vriendelijk en hij doet alsof hij mij niet gezien heeft en loopt gewoon voorbij. Vriendelijk !

Tegen de middag dan maar eens naar de Gamma geweest aan de vaart, en de ecoshop er naast. In tegenstelling tot het Spit hebben ze in de ecoshop wel interessante dingen. Zoals bvb een las-apparaat voor 60 euro! Spijtig genoeg heb ik niet gekeken wat voor type het juist was. Op de terugweg ben ik 2 keer de ring rondgereden: een keer in beide richtingen. Kiki (ex-colruyt-kassierster) wist ons ooit te zeggen dat de minst drukke periode in de Colruyt op zaterdag tussen 2 en 4u was. Dus daarop heb ik gewacht.

Mijn plan was om alles te kopen om stoofvlees te maken en dan ook effectief stoofvlees te maken. En dat is ook gebeurd. Ik kan niet zeggen dat het moeilijk is, maar ik ga bij mijn ouders toch eens om raad vragen. Mijn stoofvlees is veel te droog naar mijn zin.

Zoals bij de balletjes in tomatensaus had ik royaal teveel gemaakt en heb ik 2 porties kunnen invriezen.

Vandaag was kuisdag. Ik sta deze maand in voor de properheid van de living, trap en hal. En die heb ik volledig opgeruimd en gekuist. Hoe meer ik werk aan al de rotzooi inn mijn leven, hoe meer hoop ik krijg dat alles dan toch in orde komt. Nog een paar kleinigheden oplossen en dan kan ik terug beginnen werken aan al mijn projectjes.

Tenslotte ben ik vandaag ook nog gaan lopen, de normale route maar deze keer iets verder tot aan de spoorweg. Op de terugweg weeral steken in mijn rechterschouder dus ik ben maar gestopt en verdergewandeld. Misschien moet ik eens navragen wat dat juist betekent, voor ik zoals vorig jaar weer 3 maand moet stilzitten.