K.U.Leuven verlofdagen in iCal formaat

Gisteren stond er in de KULeuven nieuwsbrief dat de verlofregeling voor 2008 beschikbaar was. En inderdaad, ze is beschikbaar

Nu ben ik de laatste tijd nogal aan het spelen met een electronische agenda in de vorm van Evolution om te zien of ik zo'n agenda niet kan gebruiken om mijn week te plannen en om mijn timesheets in bij te houden.

Om het direct interessant te maken om die agenda te gebruiken, wou ik de lijst met verlofdagen alvast in mijn agenda steken. Gisteravond heb ik dus een scriptje geschreven om van die pagina een kalender in iCal formaat te maken.

iCal is trouwens een open standaard (RFC 2445) die veelvuldig gebruikt wordt in de Kalender-wereld. Wel, dat is de Kalender-wereld minus Microsoft Exchange zo blijkt, want de MS consultant die in de laatste vergadering rond het KULeuven groupware project zat, had er nog nooit van gehoord.

Hier is het script: http://www.singularity.be/Trashcan/kuleuven_verlofdagen_to_ical.pl
En hier is de kalender in iCal formaat: http://www.singularity.be/Trashcan/kuleuven_verlofdagen_2008.ics