Ik ben een dolle koe ! (misschien)

Zaterdag vertrek ik voor 5 dagen naar de UK om daar LinuxConf Europe 2007 mee te maken.

Nu had ik op een of andere wijze vernomen dat ik 3 maanden moest wachten om plasma te geven wanneer ik terugkom uit UK. Dus, om nog vlug de wereld een dienst te bewijzen ben ik gisteren plasma gaan geven en heb dat dan maar direct gevraagd aan de arts.

Er is dus tegenwoordig geen probleem meer met de UK. Tussen 1980 en 1996 zo ongeveer waren ze daar volop aant feesten met de dollekoeien-ziekte. Iedereen die toen in UK was werd dus mogelijk besmet, en die mensen mogen geen plasma (of andere bloedproducten) geven.

Nu ben ik wel niet zeker dat ik in die periode niet in UK geweest ben... Ik herinner mij namelijk een uitstap naar Canterbury in het 3de middelbaar ofzo, en dat was in 1994 denk ik...