oh! een muisje !!!!!

Ik zag gisteren per ongeluk een muis op de grond zitten, totaal afgerost door Anny (dat is de kat trouwens, Anny Schrodinger). Dat muisje was volledig verstijfd van de angst. Toen ik het in mijn hand had, bewoog het zelfs helemaal niet en het leek erop alsof het niet bang was. Precies alsof het had opgegeven.

Ik dacht dat een van de achterpoten gebroken was, maar dat bleek later niet zo te zijn: ineens liep ze weg en sprong van tafel. Dus ja, die zal het wel overleven. Ik ben ze buiten int gras gaan zetten en heb ze niemeer gezien.

Hier wat foto's voor de liefhebbers:
[G2:11635]

Hier zijn trouwens ook nog wat fotos van de grote kuis die we vorige week gedaan hebben. De living en de keuken zijn van boven tot onder volledig uitgekuist. Nu moeten we dat zo houden...
[G2:11633]