Dag 2

Deze morgen ben ik begonnen met een bezoekje aan de fitness. Buikspieroefeningen en roeien. Allemaal redelijk vermoeiend, maar dat was te verwachten. Veel gereden heb ik vandaag ook niet, behalve tot aan de Tervuursevest om een broodje te gaan halen.

Blijkbaar was Lijntje vandaag in Leuven om haar kot te kuisen (en ze is nu kotloos in Leuven), dus daar zijn we een terrasje mee gaan doen. Achteraf nog de FNAC binnen en het Spit.

In de namiddag heb ik samen met noot vooral nagedacht over een AI systeem om de beurs te voorspellen. Misschien kan ik dat onder projectjes rekenen ;)
Verder heb ik nog wat gekeken naar de specs van de vacu-form machine en hoe borduren juist werkt. Het zou mogelijk moeten zijn om een generiek 3-as plotter te maken waarmee naast tekenen en frezen, ook stof gestikt kan worden om te borduren. Maar dat is een volledig ander project.

Voor projecten als deze moet ik wachten op mijn PIC-programmer set die ik bij Aitec besteld heb en die eind deze week aankomt (hopelijk).

Morgen misschien film gaan zien (Die Hard 4.0), zeker nog 4 of 5km gaan lopen en misschien eens naar de Brico rijden.