20u rijles gedaan !!!!! tijd voor vakantie

Vandaag heb ik mijn laatste 2 uur rijles gehad. Als ik nu terugkijk naar mijn eerste les, heb ik veel bijgeleerd. Maar niet zozeer nieuwe theorie of weetjes. Ik ben erop voortuitgegaan qua automatismen. Schakelen, remmen, pinkers, ... gaat allemaal min of meer zonder dat ik het besef nu. En dat is natuurlijk heel fijn :)

Nu dat ik de papieren heb om mijn voorlopig rijbewijs af te halen, plan ik niet alleen een trip naar huis donderdag (op mijn verjaardag!) om mijn nieuw voorlopig rijbewijs af te halen, maar ik ben ook mijn vakantie aan het plannen.

(Natuurlijk ga ik donderdag ook naar huis om al mijn broers en zusjes nog eens te zien en om ze proficiat te wensen :) Ik heb een broer en een zus die dit jaar afgestudeerd zijn in de middelbare school en donderdag is er ook een of andere plechtigheid daaromtrent waar ik zal aanwezig zijn)

Zoals vorig jaar, ga ik dit jaar al mijn verlof in 1 keer opnemen. In totaal zijn dat nog 30 dagen en 6uur. Aangezien ik nog een paar keer op buro moet zijn voor o.a. de verhuis en om jobstudenten te vertellen wat ze moeten doen, ga ik een paar gaten laten en zo wat verlofdagen recupereren. Kortom: ik plan om toch zeker tot 26 augustus verlof te hebben.

Om te vermijden dat ik, zoals vorig jaar, al mijn tijd verpruts met rond te hangen, stel ik deze keer een planning op.

Mijn dagen zullen er zo uitzien (ongeveer natuurlijk, het is tenslotte vakantie ;):


Met die agenda heb ik 8u per dag gevuld. Ik reken dat ik van 12 tot 10 slaap, dus dan heb ik nog 4u per dag waar ik niks mee doe.

Naast mijn vaste agenda wil ik ook nog een paar events doen. De dodentocht is er eentje van. Tot mijn spijt is mijn conditie weeral herleidt tot 0 wegens die knie-kwetsuur. Hopelijk kan ik met al dat lopen toch nog wat conditie opbouwen. Misschien dat ik ook wat lange wandeltochten kan maken als training...

Een ander event is marktrock. Dit jaar zal ik daar wat meer genieten van het volk en de overvolle markten. Natuurlijk de beleuvenissen niet vergeten. En misschien doe ik er nog een weekend pukkelpop bij. Dat laatste is onder voorbehoud natuurlijk: enkel als er genoeg mensen die ik ken gaan.

Ik was ook nog van plan om ergens een weekje richting Spanje of Frankrijk te trekken, maar ik weet niet of daarvoor tijd zal zijn... Misschien kan ik gewoon het vliegtuig nemen naar een of ander tropisch eiland en daar mijn opgespaarde uren "mensen tekenen" opdoen ;)

[Update]
Ohja, voordat ik het vergeet. Ik heb de laatste dagen een aantal interessante links opgezocht ivm robotics. Via wikipedia ben ik terug op de site van Herman Bruyninckx terechtgekomen en die heeft dan weer interessante links staan naar o.a. The Robotics WEBook. Interessante lectuur me dunkt. Herman Bruyninckx is een van mijn favoriete proffen, hoewel ik er ooit maar 1 vak heb kunnen van volgen :/ Linux, Open Source, Open Standaarden, Robotics en programmeren. Bij mechanica kan het allemaal :) Zo moesten er ook wat proffen zijn op CW...