niks

Vandaag rijles 6, maar daar heb ik het al over gehad.
Vandaag 4.5km gaan lopen, maar daar heb ik het al eens over gehad.
Dit weekend bier gebouwen, maar daar ken ik nie genoeg van om iets over te zeggen.
Vrijdag presentatie gehad, maar zo speciaal was dat nu niet.

Er valt niks meer te zeggen, misschien moet ik het nog eens anders proberen...

Als enig lelijk eendje uit een gezin van 11, lijkt bij mij het artistiek gen te ontbreken. Maar dat weet ik niet uit ervaring, het is mij altijd gezegd geweest.
Ik blijf maar op de harde manier leren dat woorden niks betekenen, maar in plaats van mij daar slecht bij te voelen kan ik ook eens proberen om er iets positiefs uit te halen. Vermits iedereen mij altijd gezegd heeft dat ik niet artistiek aangelegd ben en ik er nu vanuit ga gaan dat dat op niks gebaseerd is, ga ik het eens zelf uitproberen.

Ik ga leren cartoons tekenen, omdat mij dat leuk lijkt. http://www.squidoo.com/How-to-Draw-Cartoons/
Samen met leren gitaar leren, heb ik 2 dingen die ik zelfs op vakantie kan doen op mijn eentje. En natuurlijk kan ik nog een paar honderd boeken uitlezen. Als ik nu nog de tijd had om vakantie te nemen, dan was het helemaal goed...