opnieuw student!

Ik heb mij deze week ingeschreven als student in het centrum voor volwassenenonderwijs in het VTI leuven, voor de cursus automechanica: klein onderhoud en banden 1&2 in avondschool. Volgend jaar vanaf 3 september zal ik elke maandag van 17.55 tot 22.35 aldaar les volgen en hopelijk iets nuttigs bijleren.

Oorspronkelijk ging ik mij ook inschrijven voor de cursus BMBE hoeklassen A, maar die cursus was al volzet. Ik sta nu als eerste op de wachtlijst, hopend dat er iemand afzegt voordat het jaar begint :)

De cursus automechanica volg ik uit algemene interesse. De cursus lassen wil ik volgen om mijn constructietechnieken uit te breiden. Ik kan met hout werken, en plastiek heb ik ook al gemaakt en bewerkt. Maar met metaal heb ik nog niet al teveel gewerkt. Metaal is een stevig constructiemateriaal dat met wat laswerk kan gebruikt worden in grote constructies. Wat ik juist ga doen met dat lassen zal waarschijnlijk eerder in de "Geek Stuff" sectie komen te staan, in het engels ;) Sorry voor al die mensen die nooit die sectie lezen :P

Nu dat ik bijna mijn voorlopig rijbewijs heb en alleen mag gaan rondrijden met mijn Twingo, kan ik een hele hoop projectjes die op mij staan te wachten, eindelijk verderzetten. Zo wil ik binnenkort wat polystyreen platen gaan kopen, tesamen met wat ander materiaal, en mezelf een vacuform machine maken. Die machine kan ik dan gebruiken om plastiek in de juiste vorm te bewerken voor gebruik in andere projectjes. Meer weten ? Leer engels en lees de Geek Stuff sectie!