Een gevulde dag ?

Vandaag ga ik proberen mijn dag zo goed mogelijk te vullen.

Ik ben deze morgen begonnen met mijn fiets te repareren (platte band). Dat was rond 9.45 gedaan.
Daarna heb ik mijn blog aangevuld met de lessen die ik geleerd heb van de rijschool en tegelijk heb ik opnieuw Ubuntu geinstalleerd op mijn laptop om van een propere installatie te kunnen beginnen (zie de Geek Stuff sectie...)

Nu is het bijna middag, dus ik ga geen gekke stoten meer doen. Nadat ik gegeten heb ga ik shoppen in Leuven!
Ik heb een paar lichte schoenen nodig om de pedalen beter te voelen tijdens mijn rijles (tip van Irena)
en aangezien ik bijna een week geleden een gans machien was verklooid heb met een balpen, ga ik ook wat kleren kopen.

Daarna moet er hier wat gekuist worden want het is hier een varkensstal.

[Edit zondag 3 mei, 10:21]

Er was weer veel volk in Leuven (het weer was er ook naar), en waar volk is proberen allerlei mensen u vanalles te verpatsen. Allerlei staaltjes, enquetes, muzikanten, ...
Waarom kunnen die mensen mij nie gewoon gerustlaten. Ik moet al diene brol nie hebben.

Anyway, ik heb gisteren niks gekocht. Voornamelijk uit voorzorg: er leek mij niet zoveel keuze en een keuze uit weinig opties is nooit de beste keuze (ik wil eerst ALLES zien). Maar er was ook een deel van mij dat daar zo snel mogelijk weg was, waarschijnlijk vanwege al die lastigvallende mensen die de sfeer wel erg verpesten. Gejaagd van 1 winkel naar de andere, hopen dat ze u niet gezien hebben, bah.

Van kuisen achteraf is ook niet veel gekomen, dat moet ik vandaag dus zien in te halen.