4.3km en wiiiiiii

Nu de dagen langer maar vooral warmer worden, wordt het steeds moeilijker om te lopen. De lucht is zo ijl dat ik sneller buiten adem ben en het is zo warm dat ik na 20 minuten nog gloei.

Maar ik ben weer gaan lopen. Zelfde route als vorige keer, maar in de tegengestelde richting.

Ondertussen heb ik sinds vorige week vrijdag mijn Nintendo Wii met 2 spelletjes: Wii Sports en Splinter Cell: Double Agent. Wii Sports is heel tof aangezien ge bij die sporten de wii remote heel natuurlijk kunt gebruiken: golfen, bowlen, tennis, baseball en boksen.

Splinter Cell is dan weer veel minder omdat die niet optimaal gebruik maakt van de geavanceerde mogelijkheden. 30 euro weggesmeten met dat spel :)

Sinds gisteren heb ik ook 3 spelletjes gehuurd voor een week (aan 10 euro per spel ! copieren is waarschijnlijk economischer): The legend of Zelda, Call Of Duty 3 en bust a move.

Bust a move trekt op niks. Dat is zoals puzzle bubble, maar met een muziekje dat veel vervelender is. De besturing bestaat ook enkel uit het wijzen met de wii naar het scherm. Redelijk saai.

Call of Duty 3 is dan weer heel tof. "As close to war as you would ever want to get" is niet overdreven. Vanaf de eerste seconde zit ge middenin de actie. De besturing met de Wii is ook heel realistisch (tot zelfs het besturen van een auto toe).

The legend of Zelda is ook een leuk spel. Het is een soort role playing game waarin je redelijk vrij in een wereld kan rondlopen en quests ondernemen. Ik heb gisteren 2u aan een stuk geprobeerd om een vis te vangen, tot ik vandaag (na veel zoeken op internet) de truuk gevonden heb. En hoe kunt ge het raden, het stond ook in de handleiding (maar wie leest die dingen nu...)