kat probeert muis te verdrinken

Prachtig weer gisteren. Voor de eerste keer dit jaar ben ik in t-shirt en met mijn zonnebril op de oude markt een terrasje gaan doen.

Onze kat hier had andere plannen. Om een of andere reden is Anny de laatste dagen superactief. Dit weekend alleen al heeft ze een 10tal muizen gevangen. De meeste daarvan hebben we kunnen afnemen en vrijlaten in de wei achter ons. Gisteren vond noot een muis die in de wc aant zwemmen was. Misschien was Anny het beu om die muizen af te geven en besloot ze om er eentje te verzuipen ? ;)

Zaterdag ben ik nog eens in 't Spit geweest en ik heb mij daar een diepe pan en 3 platte pannen met 2 handvaten aan weerskanten gekocht. Daarbij nog een grote metalen caviakooi. Reden ? Ik ga buiten eens een kampvuur stoken en daarop koken. Die caviakooi kan dienst doen als fornuis (kampvuur eronder) waarop ik dan kan koken met die potten, of eventueel zelfs erop barbecuen.

Omdat ik nu nog altijd sukkel met mijn knie (afspraak met orthopedist is pas op 19 april), zie ik mijn conditie pijlsnel achteruit gaan. Ik ga terug wat met gewichten trainen voor mijn bovenlichaam en nog wat werken aan mijn buikspieren.

Hier is alvast een goed uitziende pagina over buikspiertraining:
http://www.unm.edu/~lkravitz/Article%20folder/abdominal.html
http://www.t-nation.com/findArticle.do?article=body_123abs