traagste leegbloeder OOIT

Als ge mijn site int oog gehouden hebt, dan zult ge gemerkt hebben dat er nie al teveel niet-technische posts op geweest zijn de laatste tijd.

Vandaag dus nog eens zo'n post. We (noot, lijntje en mezelf) zijn plasma gaan geven in het BTC (bloed transfusie centrum). Nu dat ik dat weet zijn kan ik misschien regelmatig plasma gaan geven (zeker nu ik een donorkaart gekregen heb via de post). Hoewel...

Blijkbaar vloeit mijn bloed ENORM traag, zo traag dat de machine er last mee had. Nochtans is dat bij het bloedgeven allemaal geen probleem. Ik heb in totaal maar 190ml plasma gegeven, van de 650ml die ze eruit wilden halen. Misschien volgende keer beter ? Ik geloof namelijk stiekem dat het aan de machine zelf lag en niet zozeer aan mijn superieure aders... ;)

Trouwens ! Plasma is geel en niet GROEN zoals bij lijntje ! Rare...
Groen plasma is blijkbaar ook weer niet zo ongewoon voor meisjes die de pil nemen.

Plasma gaan geven is trouwens een aanrader, zoals ook bloedgeven een aanrader is trouwens. Niet alleen krijgt ge het gevoel dat ge mensen helpt, maar ge helpt die mensen effectief ook ! (En als bones krijgt ge elke keer bonnekes die ge kunt sparen en inruilen tegen een paar leuke geschenken)