op zoek naar toffe dingen

Het is zodanig goed weer dat ik sinds vandaag weer mijn zomerjas aandoe. Met zo'n weer zou ik wat willen gaan lopen, ware het niet dat mijn knie nog altijd pijn doet. Daarstraks ben ik langs de dokter geweest en die vreest dat het om mijn meniscus gaat. Dat zou willen zeggen dat ik er altijd last van zal hebben...

Tijd om naar een andere sport uit te kijken ? Alvast nog niet. Morgen probeer ik een afspraak vast te krijgen bij een orthopedist zodat die er eens wat grondiger naar kan kijken.

Ondertussen is het mooi weer dus doorgebroken en is iedereen die ik ken lustig bezig met feesten en toffe dingen doen. Ikzelf aan de andere kant spendeer teveel tijd thuis door. Zoals altijd ligt dat probleem meer bij mij dan bij iets anders. En ook zoals altijd moet ik terug eens dringend op zoek naar iets waar ik plezier in heb.

Vorig jaar kreeg ik het aanbod om eens mee te gaan boogschieten in de buurt van Leuven en ik zie dat eigenlijk wel zitten. Ik moet mij ook eens inschrijven voor de cursussen automechanica en lassen volgend jaar. Daarnaast wil ik nu eens eindelijk wat gaan autorijden en ben ik op zoek naar een 2de begeleider (mijn huidige begeleider kan momenteel geen tijd vrijmaken).

Misschien kan ik ook eens de streekkrant erbij nemen en kijken wat er zoal te doen is in Leuven. En het kan ook geen kwaad om mijn vakantie al te plannen. Ik wil dit jaar eens op reis naar het buitenland, waarschijnlijk een begeleide groepsreis want alleen op reis gaan is ook maar stom.