Auto aangekomen! Bloedserieus en Start To Run

't is deze week enorm druk geweest op LUDIT. Zodanig druk zelfs dat ik nie eens tijd had om mijn blog aan te vullen :)

Het plan was om woensdag mijn auto te gaan halen. Een telefoontje naar de garagist vertelt mij dat ik die 5250 euro in cash moet betalen (jawel cash). Ik bel dus naar mijn bank omdat ik weet dat Argenta maar een beperkt bedrag in de kluis heeft en daar zeggen ze mij dat ik moet wachten tot vrijdag, hmm...
Dus ik bel terug naar de garagist en zeg dat da pas tegen vrijdag lukt en of het met een bankcheque ook niet mag. Jawel!

Donderdag namiddag dus samen met noot op de bus richting garage, met 3900 euro aan bankcheque en 1350 euro cash op zak. (In de meest gettho bus waar ik ooit opgezeten heb trouwens!)

Ginder hebben ze er de platen opgevezen en heb ik ne halve boom papier meegekregen aan handleidingen en whatnot. En nu staat die auto hier achter! :)

Donderdagavond was per toeval ook de laatste dag Bloedserieus waar ik mij samen met lijntje en boskabout had voor ingeschreven. Die inschrijving had blijkbaar niet veel nut aangezien we daar toch nog lang hebben moeten aanschuiven...

Nu goed, ik ben toch gewonnen met mijne dikke aders :P Lijntje had al ne voorsprong en moest maar 400ml buitenpompen, ik 470ml. En toch eerst klaar!
In tegenstelling tot vorige keer heb ik nu geen keigrote pijnlijke blauwe plek op mijn arm.

Gisteren (vrijdag dus) ben ik samen met Deborah gaan lopen vanaf de Total door arenbergpark langs cite, de piste 1 keer rond en dan via de Spuye langs de ring terug tot de Total. Dat allemaal samen op de muziek van Start To Run met Evy Gruyaert. Dat was best wel tof (ik heb ondertussen die link aan een hoop mensen doorgegeven die dat ook gaan doen). Zelfs noot is een rondje gaan lopen !!! proficiat noot! :)

Ik had minder last van mijne knie dan ik dacht, maar toch nog teveel om goed te zijn. Misschien zou ik EINDELIJK is een afspraak moeten maken met ne dokter...
bloedserieus auto lopen