XET963

We zijn nu eind februari en in de KULeuven context wilt dat zeggen dat alle verlofdagen van 2006 opgebruikt moeten worden (anders zijt ge ze kwijt).

Dus ik heb al mijn verlof opgenomen en heb sinds gisteren verlof tot maandag.

Dinsdagavond kreeg ik telefoon van autocenter Danny, alwaar mijn nieuwe auto staat te blinken, dat mijn auto door de keuring is en dat ik die kan gaan inschrijven. Gisteren dus naar Ethias voor een auto-verzekering (zij schrijven de auto dan ook in en zorgen voor nummerplaten). Kostprijs: 594.20 euro. Daarin zit inbegrepen: burgerlijke aansprakelijkheid (bonus-malusgraad 11), rechtsbijstand plus en een bestuurdersverzekering. Bovendien doe ik automagisch mee aan een interne tombola waarmee ik een Renault Clio kan winnen...

Mijn nummerplaat komt vrijdag of zo aan in Kapelle-op-den-Bos (waar ik tot na de federale verkiezingen in juni nog gedomicilieerd ben) en daar zal XET963 opstaan.

[Update 5 minuten later]
Lijntje zegt mij dat ik mijne auto in de Vanuata eilanden had moeten registreren:
http://www.ptclub.com/images/others/V_Plates.jpg
http://www.ptclub.com/taxfreecars.html