de dijlemolens

Zoals ik een paar posts terug al liet weten zijn De Dijlemolens weer open (http://www.dedijlemolens.be/) en vermits spie en ik honger hadden was dat dus een perfecte gelegenheid om daar eens te gaan eten.

Tot mijn verbazing: heel veel volk en weinig keuze op de kaart. Onze bestelling deed zo lang op zich wachten dat ik niet meer wist wat ik besteld had. Maar blijkbaar was daar een goed excuus voor: de computer was gecrasht (Iets dat mij trouwens nooit overkomt). De computerbeheerder werd dan blijkbaar direct opgebeld (vrijdagavond 10u savonds uitroepteken) en met veel excuses (dubbel uitroepteken) kregen we elk een aperitief van het huis aangeboden voor de last (n-voudig uitroepteken!). Bovendien was het eten dan nog lekker ook.

Ik ben echt onder de indruk. Service: 8/10 (we moesten lang wachten aan de kassa), menukeuze: 4/10, eten: 7/10

Ik zuig die punten uiteraard uit mijn duim, want ik heb geen beoordelingssysteem ;)

Spie heeft mij ook doorverwezen naar http://www.easyauto.be alwaar ik al een aantal goede auto's gevonden heb die aan mijn criteria voldoen (< 5000 euro, minder dan 7jaar oud en kleine wagen)