nog meer sneeuw

Ik was vroeg opgestaan om solidair te zijn met Lijntje die om 7u moest opstaan. Zat ik hier, geen Lijntje :(

Maar wat ik wel zag: de eerste sneeuwvlokken ! En het is daar niet bij gebleven. Ik ben zo snel mogelijk vertrokken om zeker te zijn dat ik niet door 10cm sneeuw moest rijden. En terecht: 2u later lag er een goeie dikke laag sneeuw waar ik zeker niet zo snel had doorgefietst.

't Is ondertussen al van zondag geleden dat ik nog gaan lopen ben. Dinsdag heb ik mezelf verexcuseerd omdat ik nog altijd last had van mijn rechterbeen. Vandaag ben ik tot aan de piste geraakt met als doel weer 50 rondjes te lopen. Maar dat was buiten de staat van de piste gerekend: voor de helft besneeuwd. Nu is dat op zich geen probleem. Maar wat ik vermoedde bleek ook reeel te zijn na een nader kijkje: smeltende sneeuw. Op ziets loop ik liever niet wegens schuifgevaar.

Dus ben ik maar terug naar huis gegaan en wat gesoldeerd.