automobiel frustraties

Ik begin heel het rijbewijs verhaal wat beu te geraken. We zijn ondertussen bijna 3 jaar verder en ik sta nog geen stap dichter bij de eindstreep.

Mijn auto had 2000 euro kosten, waarvan 500 euro noodzakelijk voor de garage om de auto nog maar naar de keuring te laten gaan. Nu blijken die 500 euro magischerwijze veranderd in 750 euro en is mijn auto nog niet door de keuring.

Moraal van het verhaal: mensen gaan u int zak zetten als ze het kunnen.

Het nieuwe plan is nu om mijn auto te laten zoals het is. Die heeft mij al 1800 euro gekost en ik heb er nog niks aan gehad. Misschien kan ik volgend jaar er wat aan knutselen bij mijn automechanica cursus. Tot dan kan die auto hier wat staan verkrotten.

Om toch mijn rijbewijs te kunnen halen ga ik een nieuwe auto nodig hebben. Eentje die klein is, niet veel kost en nog een tijdje meegaat. Ik zal daarvoor deze week eens wat rondbellen naar 2dehandsauto-handelaars en vragen of ze zoiets realistisch achten.