Our prince needs more money


Prins Laurent, die kan genieten van een jaarlijkse dotatie van 295.000 euro, heeft moeite om rond te komen. Zijn financieel adviseur zou hem hierop attent hebben gemaakt en aangemaand om minder uit te geven.
Dat schrijven donderdag de kranten La Nouvelle Gazette, La Meuse en La Capitale.

Het prinselijk paar zou momenteel een tijdelijke toelage krijgen en prinses Claire zou hun spaarboekje moeten aanspreken. Het paar zou graag een kindermeisje voltijds in dienst nemen voor de tweeling, maar financieel is dat niet haalbaar, aldus de kranten.
Prins Laurent en prinses Claire wonen met hun drie kinderen in Villa Cl´┐Żmentine, dat eigendom is van de Belgische Staat. Ze zouden graag wat ruimer gaan wonen maar ook dat zou te veel geld kosten.


Prince Laurent (second in line to become king) is having trouble meeting ends with his ~295000 euro dotation he receives from the government. Furthermore, the prince and his wife want to hire a nanny, but can't afford it.

And most laughable, they believe that their current home Villa Clementine (Of which I can't find any decent picture) is too small.


(Prince Laurent in front of his small villa)

I pity them :(
I'd like to setup a money-raising campaign to find some money for our prince so he can get a decent home.
Once there's enough money, we'll buy him a trailer:It should probably be enough for 2 adults and a couple children, whose only contribution to our society is that they ... well, they made the children.

If it's still not big enough though, I'm sure we can ask these guys in the Brussels subway system for some contribution. I'm sure they'll understand the issue and will fully cooperate.Also, Prince Laurent: GET A JOB