Een week vrijaf ? Dag 1

Deze week bestaat voor KULeuven personeel uit slechts 4 dagen, aangezien maandag een feestdag is.
Ik heb de rest van deze week verlof genomen...

Verlof is misschien een slecht woord, aangezien mijn dagen vrijaf te laatste aantal keer volledig opgegaan zijn naar vanalles regelen.

Ik wil deze week een aantal zaken gedaan krijgen die al een tijdje aanslepen.11:45 - Informatie verzamelen

Netsquare is blijkbaar dicht vandaag, dus dat verplaats ik al naar morgen.

Aitec gaat vandaag pas open om 13u, ik zal ze dan bellen.

Dexia is open van 13.00 tot 16.30 vandaag

Deutsche bank: blijkbaar moet ik 1000 (duizend) euro storten op 1 van mijn rekeningen om mijn bankkaarten te ontvangen. Dat is bij deze gebeurd.

Het Spit gebeld: dinsdag tussen 1 en 5 komen ze langs.

En nu is het 12.15, ik ga iets eten :)

12:28 - Dienstencheques bestellen en Manpower mailen
Het geld voor de dienstencheques is gestort en mijn inschrijvingsnummer is doorgemaild naar Sarah bij Manpower. De site van Sodexho blijkt eindelijk deftig te werken...

13:21 - Dexia
De rekening bij Dexia op mijn naam is blijkbaar ooit geopend te Vilvoorde, dat is waarschijnlijk van toen we nog daar in de buurt woonden. Die rekening is dus ongeveer 20 jaar oud ofzo. Met mijn electronische identiteitskaart kan ik die rekening laten overzetten naar Leuven. Ik ben benieuwd wat er op staat...

15:00 - Kaarsen maken

Kaarsen maken is minder moeilijk dan ik dacht. Van alle kaarsen die ik koop, blijven altijd restjes achter die niet meer te gebruiken zijn omdat de wiek te kort geworden is. Maar nu heb ik daarvoor een vervanging: een gewoon stuk (natuurlijke) koord. Ik heb mij zonet beziggehouden met het omsmelten van een tiental theelichtjes om een grotere kaars te maken. Nu zou ik nog moeten weten hoe ik geur in zo'n kaars krijg...

16:09 - Terug van Dexia

Ik ben juist terug van Dexia, waar ik mijn oude Bacob spaarrekening heb overgezet naar Leuven. Hopelijk kan ik binnenkort zien wat daar juist opstaat. Terwijl ik daar was heb ik ook nog 20 Britse pond van mijn tocht naar Cambridge in september, laten omwisselen naar euro's.

17:00 - Terug van Aitec

En nu juist terug van Aitec, waar ze precies aan het verbouwen zijn. De winkel lijkt nu helemaal tot aan de naamsesteenweg te gaan, dus ik gok ongeveer 2 keer zo groot.
De TV-Vlaanderen starterspacks zijn uitverkocht maar terug besteld. Ik ga binnenkort nog eens kijken om er zo eentje vast te krijgen.

Blijkbaar loopt de 2 maanden "Niet tevreden geld terug" garantie op 15 februari af. Hopelijk ben ik nog op tijd om daar mee van te profiteren.